SZÉP kártyával is fizethet

otp_szep

Kedves Vendégünk!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy szállodánkban az alábbi bankok által kibocsájtott SZÉP kártyákkal is fizethet, közvetenül a szállodában személyesen vagy előre is utalhat a következők szerint.

Előrefizetés esetén ha szükséges a banknak jelezni kell, hogy nem előlegről, hanem előrefizetésről szeretne rendelkezni(pl.: utalványok vagy szobafoglalási garancia kifizetése esetén).

 

OTP SZÉP kártya: Szállás Szabadidő és Vendéglátás zsebek.

OTP SZÉP kártyáról történő előleg fizetéshez – amennyiben még nem regisztrált- a következő linken keresztül a kért adatokkal be kell lépnie: ITT

Ezt követően a bal oldali menüben a “Regisztráció” pontot kiválasztva regisztrálnia kell.

(ha már regisztrált!) Majd következő lépésként már regisztrált felhasználóként be kell lépnie ITT:

Innen lehet elküldeni az előleget szállodánk részére (Foglaló-/Előlegfizetés pont), melyet Janus Atrium Hotel néven találhat meg a szolgáltatók listáján.

 

MKB SZÉP kártya: Szállás Szabadidő és Vendéglátás zsebek.

MKB SZÉP kártyával történő fizetéshez, kérem, küldje el a SZÉP kártya tulajdonosának nevét és a kártyaszám alatt található 3-5 jegyű azonosító számát.

Ezt követően mi egy előengedélyeztetési tranzakciót kezdeményezünk interneten keresztül és elküldjük a jóváhagyáshoz szükséges adatokat e-mailben.

 

K&H SZÉP kártya: Szállás Szabadidő és Vendéglátás zsebek.

Előlegfizetés kezdeményezéséhez fel kell hívni a 06-(1/20/30/70)

335-3355 – ös számot és kiválasztani a 7-es menüpontot.

Itt az ügyintézőnek meg tudja adni a szállodánk azonosítóját (7000004154), nevét (Best Western Janus Boutique Hotel) és címét (8600 Siófok, Fő utca 93-96.), valamint kérni fogják az Ön adatait, a zsebet, a terhelendő összeget és megterhelik a SZÉP kártyát.

 

Az idegenforgalmi adó(IFA 400 Ft / fő / éj) kivételével minden költségét fizetheti SZÉP kártyával.

 

TOVÁBBI SPECIÁLIS AJÁNLATAINK