INGYENES UTAZÁS Siófokra!

 Hogy az utazás ne jelentsen gondot és külön költséget, minden kedves vendégünk utazási költségét mi fizetjük. Önnek csak előzetesen jelentkeznie kell erre az akcióra!

 

Érvényesség: április 01- október 31-ig, kivéve a július 01- augusztus 31-ig tartó főszezoni időszakot és a kiemelt ünnepeket.

 

Az akció minimum 2éjszakás szobafoglalásnál vehető igénybe. Egyéb akciós szobaárak igénybevételekor és utalványok beváltásakor ez az akció nem alkalmazható azokkal nem vonható össze. Az utazás kizárólag magyar országon belűl, vonaton ( II.o. jeggyel)  vagy buszon történhet. A jegyeket a vendégnek előzetesen meg kell vásárolnia. A szállodába való érkezéskor (fizetéskor) a jegyeket át kell adni és ezek értéke le fogyasztható (mini bár fogyasztás, masszázsok stb.) . Az akcióban a Siófokra utazás költségeit vállaljuk át, a visszaútra ez nem vonatkozik. Retúr (oda-vissza) jegyek esetében a jegyek árának 50%-át számoljuk el. Ilyen módon annyi jegy számolható el, ahány vendég részére a szobafoglalás történt.

 

TOVÁBBI SPECIÁLIS AJÁNLATAINK