2016 évi Üdülési utalvány

Kedvezményes ajánlat, amely már 5 000 Ft foglalóért az Öné lehet. Alap ára 25 000 Ft / 2 fő / 2 éj szobában hétköznap.

Fontos információk az utalványról!
Az utalvány korlátozottan váltható be, kérjük foglalás előtt figyelmesen olvassa el az alábbiakat!
Ennél a kedvezményes árú ajánlatnál a szálloda nem garantálja, hogy a foglaláskor Ön által kiválasztott időpontban tud szállást biztosítani, ezért kérjük, szíveskedjen még legalább két olyan időpontot megadni a MEGJEGYZÉS mezőben, amely időpontok ugyancsak megfelelőek Önnek. Ugyanide írja be azt is, ha lakosztályt szeretne és az esetlegesen elszállásolandó gyermekek számát és életkorát, mely alapján a felár mértéke meghatározható.

A szálloda – üzleti érdekeire tekintettel – nem köteles bármikor elfogadni az utalványt. Különösen igaz ez olyan időszakokban mikor a szálloda magas töltöttséggel üzemel. Ebből a három időpontból a szálloda azt igazolja vissza, amelyet a foglaltsága leginkább lehetővé tesz. Tehát a foglaláskor Önnek küldött első e-mail még nem a véglegesen jóváhagyott dátumot tartalmazza, azt majd a következő 1-2 napon belül a szálloda értékesítésétől kapott e-mailben találja. 

A csomag tartalma a következő:

*Időtartam: 2 éjszaka
*Ellátás: reggeli, svédasztalos hideg/ meleg büfé
*Felnőtt vendégek száma szobában 2 fő, de lakosztályra is átfoglalható felár ellenében ahol akár 2-3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek (12 év alatt) is elhelyezhető.

* Gyermek kedvezmény: 0-3 éves korig a szülőkkel egy ágyban ingyenes elhelyezés! Idősebb gyermekek elhelyezése kizárólag lakosztályban történhet. A szobák sajnos nem pótágyazhatók.

* A csomag alapára: 25 000 Ft (a felárak érkezéskor a helyszínen fizetendők és a csomagra, 2 éjszakára vonatkoznak)
* HÉTVÉGEKEN is foglalható 10 000 Ft felár ellenében.

*KÖZÉPSZEZONBAN (május 1 – június 30 és szeptember 1 – 30)

10 000 Ft felár

*FŐSZEZONBAN (júius 1 – augusztus 31) is foglalható.
22 000 Ft felár ellenében.

Lakosztályra váltás felárai:

Lakosztályban 2-3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyerek (12 év alatt) esetében 20 000 Ft felár ellenében.

Kivétel! A nyári főszezonban a lakosztályra váltás nem lehetséges!

Az utalvánnyal az Angkor és Vénusz lakosztályaink nem foglalhatók!

* ÜNNEPI időszakokban (Őszi iskolai szünet) is foglalható 5 000 Ft felár ellenében.

* Elhelyezés a Boutique Hotel egyik igen otthonos, franciaággyal felszerelt egyedi design szobájában vagy lakosztályában (különleges gerincpihentető gyógymatracok, telefon, sat-TV, minibár, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, második zár az ajtón, egyénileg szabályozható fűtés, ill. klíma, szobaszéf, felár ellenében – 900 Ft / db – fürdőköntös használat)
* Wellness részleg használata (szauna, aromakamra, Kleopatra Spa – medence, Cézár Spa – pezsgőfürdő)
* Open Bar: Grátisz kávé-tea sarok: szállóvendégeinknek büfé sarok áll rendelkezésre, korlátlan tea, kávé, forró-csoki, ivóvíz fogyasztási lehetőséggel minden nap 10-23óráig!

Beválthatóság: 2016. Márc. 18. – Nov. 26.

Fizetés: 5000 Ft foglalóval elvihető. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő, ill. 60 napon belül a szállodának kifizetendő. Fizethet banki átutalással, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy készpénzzel.

Az üdülési utalvány online foglalható. Ha kérdése van érdeklődjön a janus@janushotel.hu e-mail címen vagy hívja recepciónkat a következő számok valamelyikén: 06 84 312-546 vagy 06 30 5006315

Foglalási garancia:

A foglaláshoz 20% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bankkártyával vagy banki átutalással. A foglalást csak sikeres bankkártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett banki előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.

Lemondási feltétel:

Foglalását 3 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja, utána fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 20 %-a.

 

Az ár érvényes: 2016-03-18 – 2016-11-26

Az ajánlat online is foglalható. Állitsa be helyesen az időpontot -figyelemmel a fentiekre- valamint a 2 fő 2 éj paramétereket és a rendszer megjeleniti az akciót az alap árral. Ha megfelel azonnal le is foglalhatja az ajánlat szerint. A megjegyzés mezőbe írjon további két időpontot ami Önnek is megfelel és ha lakosztályt kíván vagy gyermekekkel jönne, akkor azt is. Tüntesse fel az esetlegesen elszállásolandó gyermekek számát és életkorát, mely alapján a felár mértéke meghatározható.

 

TOVÁBBI SPECIÁLIS AJÁNLATAINK