HASZNOS LINKEK

Sushi Bár Siófok

 

 

 

A Sushi Bár 3 éve nyitotta meg kapuit Siófok szívében.

Azóta közvetítjük sushi iránti szeretetünket minden kedves Vendégünk felé.


Amigo Étterem és Pizzéria

Partner éttermünk közvetlenül a szomszédban!


Balatoni Hajózási Zrt.

Egy hajózással/sétahajózással foglalkozó cég!


Szent Benedek sétahajó és a Barbarossa kalózhajó

Színesítsd extra programokkal az idei balatoni nyaralást! Sétahajózás vagy latin zenés hajóút , kalózhajó, naplemente túra Siófokon .

Koronázd meg balatoni nyaralásotokat egy egyórás balatoni sétahajózással vagy egy forró, latin hangulatú  zenés-táncos hajóúttal, gyertek el a gyerkőcökkel egy izgalmas kalandra a Barbarossa kalózhajóval vagy pezsgőzzetek a naplementében párotokkal!

Olvass tovább: http://siofokihajosprogramok.webnode.hu/


Talizmán Yacht rendezvényhajó

Balatoni gyerekprogram – Kincskereső Kalóz Gyerek Show

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. Az idei évtől kezdve gyermekeik személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak. A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok. Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal.  A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani,karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el.

Kalózhajó indulási időpontok:

09:45, 11:00, 12:15, 15:00, 16:15, 17:30, 18:00     


Dinasztia Cukrászda

A Dinasztia Cukrászda egy klasszikus cukrászda Siófok szívében, a Millennium-parkban, a Nagytemplom mögött. A szállodától 300m-re.


Plázs Siófok

Dobd le magad! Itt a PLÁZS

Megújuló külsővel, minőségi szolgáltatásokkal, holdfényes partikkal és a hazai zenei élet krémjének koncertjeivel éled újjá, s válik a nyári ellazulás központjává Siófok nagystrandja. Június 18-án indul a PLÁZS, egy “rozétól ázott” vízparti WellHello koncerttel.

Új fejezetet nyit a “balatoni nyár” fogalomtárában Siófok új/megújult helyszíne, a PLÁZS. Az ország legnagyobb bulistrandja napközben a napfürdőző édes semmittevés vagy az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon pedig egy pörgős V.I.P. centrummá válik, partifolyamokkal és koncertsorozattal a nyári hétvégeken.

 A PLÁZS “védjegye” az itthon legnagyobb, 2 000 m2-es homokos part. Emellett megannyi új megoldással és minőségi fejlesztéssel készül a helyszín: a vízen 400 m2-es óriásstég várja a közönséget, a napozórész tengerparti hangulatot idéző borítást kap. A PLÁZS medencéjét egy 500 m2-es terasz öleli majd körül és új, esztétikus napernyők, kényelmes napozóágyak sorakoznak majd a pihenni vágyók örömére. Az aktív pihenés szerelmeseinek épül egy 200 m2-es Street Workout pálya, aki pedig vízre akar szállni, az a Kiteline jóvoltából “állva evezős” SUP szörföt kölcsönözhet. A forgalmas hétvégéken színes, ingyenes sportprogramok várják a látogatókat. A napfürdős-olvasós pihenés szerelmeseinek ott lesz a PLÁZS strandkönyvtára, a “passzív sportolók” pedig az óriási kivetítőkön követhetik majd a nyár legnagyobb sporteseményeit.


SióPláza

Bevásárlóközpont

  •  Mozi
  • Éttermek
  • Könyvesbolt
  • Stb…

Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.


Gokart Siófok

Próbálja ki a térség legjobb gokartpályáit!


BalatoniBob Szabadidőpark

Child program? Family program? Quality time for the weekend?
A whole day trip to Lake Balaton?
Come and visit the BalatoniBob Leisure Park, located on the northern of Lake Balaton, in beautiful natural surroundings in Balatonfűzfő, where we offer you an all around, all day experience for all members of families with children or friends.

 


Víztorony - Tourinform Iroda

Siófok ma is a legjellegzetesebb épülete a település főterén található víztorony. Az 1912-ben átadott víztorony, amelyet Guth Árpád és Gergely Jenő tervezett Siófok város jelképévé vált. Az alsó szinten található a városi turisztikai információs iroda felső szinteken pedig egy forgó játékosterem és egy bár.


Jókai Park

Jókai Park is located in the center of Siófok, in a 4.6-hectare plot enclosed by the Balaton shore, Petőfi sétány and the railway station. 

Jókai Park is in fullest bloom in the summer when colorful annual flowers are growing everywhere, the various garden-trees and -bushes as well as the Japanese garden tucked away in the romantic English garden make the park a pleasant venue for walking. A playground awaits the small ones, while older visitors can have fun at the outdoor chess tables.