Programlehetőségek

Karácsonyi program

Szállodánk karácsonyi programmal várja vendégeit 12.23 és 12.28 között. Ez idő alatt szállodánk olyan szolgáltatásokat kínál mint például az ünnepi vacsora, pezsgő és italbüfé, süteményes tál és sok más!

A menü megnyitásához kattintson ide!

 

Érdeklődni a részletekért emailben vagy telefonon lehet az alábbi elérhetőségeken:

janus@janushotel.hu

+36 30 500 6315


Szilveszteri program

Szállodánk idén a szilveszteri időszakban programmal várja szállóvendégeit. December 29 és December 31 között a szálloda területén a reggelin kívül olyan szolgáltatásokban lehet rész venni mint az: ünnepi vacsora, pezsgő felszolgálás, hidegtálak és még sok más.

A menü megtekintéséhez kattintson ide!

Érdeklődni emailben vagy telefonon lehetséges az alábbi elérhetőségek egyikén:

janus@janushotel.hu

+36 30 500 6315


Karácsonyi vásár

Siófok idén is várja az idelátogatókat a már híres városi karácsonyi vásárral. A hideg téli napokon itt átmelengeti a szívünket a lágy zene, sült gesztenye, forralt bor és a kürtős kalács. 

Több információért kattintson ide!

 


Balaton Sound

Minden évben a Június-Július hónapfordulón megrendezésre kerül Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja, a Balaton Sound! Minden évben kihagyhatatlan zenész kínálattal, elképesztően káprázatos fényekkel, tűzijátékokkal és egyéb látványosságokkal veszi el továbbra is a lélegzetünket, idén is!

A fesztivál Zamárdiban helyezkedik el, ami remek lehetőséget kínál arra, hogy minden vendégünk, innen siófokról is élvezze ezt a hatalmas fesztivált! Vedd meg a bérletedet, vagy jegyedet, majd utazz maximum 6 percet, akár vonattal, vagy taxival!

https://balatonsound.com/hu/


PLÁZS Siófok

A nagy nyári ellazulások legendás helyszíne a PLÁZS minden nyáron vár Siófok Nagystrandján. Nappal fürdőzhetünk a habokban, vagy csobbanhatunk a feszített víztükrű medencébe, napozhatunk a napozóstégen, vagy sportolhatunk. Míg este a legnépszerűbb előadók koncertjeire táncolhatunk a csillagos ég alatt, majd hajnalig bulizhatunk a legjobb dj-k szettjeire.

8600, Siófok, Petőfi sétány 3.
http://plazssiofok.hu
hello@plazssiofok.hu

 


Petőfi Sétány

Amennyiben szeretsz bulizni, vízipipázni, vagy koktélozni, ez a te helyed! Ugorj le egy felejthetetlen estére a Petőfi sétányra, amely szinte minden négyzetméterét más és más előadók, és bárok foglalják el.

8600, Siófok Petőfi Sétány

 


Strand Fesztivál

A nyár mindig túl rövid, de itt egy fesztivál, ami a végét is ugyan olyan izgalmassá és emlékezetessé varázsolja! Augusztus végén idén is vár a Strand Fesztivál! 

A fesztivál Zamárdiban helyezkedik el, ami remek lehetőséget kínál arra, hogy minden vendégünk, innen siófokról is élvezze ezt a hatalmas fesztivált! Vedd meg a bérletedet, vagy jegyedet, majd utazz maximum 6 percet, akár vonattal, vagy taxival!

https://strandfesztival.com/hu/


Ozora fesztivál

Július végét, és Augusztus elejét az Ozora fesztivál varázsolja be, káprázatos fényjátékkal és zenészekkel az elménket. 

Siófokhoz adódó közelsége miatt, remek lehetőség a szállóvendégeinknek, amennyiben kikapcsolódásuk idején egy kis mágiára vágynak.

https://ozorafestival.eu/


Siófoki óriáskerék

A siófoki óriáskerék minden évben várja a kíváncsiskodókat! Miért ne néznéd meg ezt a gyönyörű várost felülről is? Amennyiben várakozásra kerül sor, miért ne ülnénk be egy dodgembe?

Siófokon, a plázs és a Petőfi sétány közelében.

Magyarország, Siófok, 8600

https://oriaskerek.eu/


Jókai park

A Jókai park Siófok legnagyobb parkja, melyet 2006-ban az eredeti tervek szerint újítottak fel. Az árnyas fák és színpompás virágok között kellemes sétát tehet az ide látogató. A park szépségét a mesterséges tó és a zenepavilon emeli, a gyermekeket két felszerelt játszótér várja.

8600, Siófok, Jókai park

 


Evangélikus templom

Az organikus stílusú épületek legszebb hazai képviselői közé tartozó siófoki evangélikus templomot Makovecz Imre tervezte az 1980-as évek közepén.

+36 84 310 549
8600, Siófok, Fő utca. 220 (Oulu park)
http://www.siofok-lutheran.eu/
siofok@lutheran.hu

 


Víztorony

Siófok jelképe, legemblematikusabb épülete, amely a város szívében fekszik, a Fő téren. A torony 100. évfordulója alkalmából 2012-ben teljes felújításon ment keresztül. Az egykori víztartály helyén kilátó-kávézó került kialakításra. Az épület, Gergely Jenő és Gut Árpád tervei alapján épült meg 1912-ben.

+36 30 244 8888
8600, Siófok, Fő tér 11.
info@viztorony.com

 


Bella Állatpark

Az élményteli programot nyújtó állatparki séta bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetik a szelíd állatok csodálatos világát és találkozhatnak kedvenceikkel.

+36 30 939 6006 , +36 30 940 0484
8600, Siófok, Verebesi utca 35.
http://bellapuszta.hu/
info@bellapuszta.hu

 


Ásványmúzeum

Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában, a Kálmán sétány 10. alatt.

+36 20 532 52 57
8600, Siófok, Kálmán Imre sétány 10.
http://asvanymuzeum.hu/
asvanymuzeum@gmail.com

 


Töreki Természetvédelmi Terület

Töreki városrész mellett meghúzódó csendes völgyet 1994-ben nyilvánították védetté. A tanösvény bemutatja a tavak, vizes élőhelyek, különféle erdők és rétek élővilágát, a madármegfigyelő torony pedig bepillantást enged a gazdag madárvilág életébe.

8600, Siófok, Töreki
http://www.bfnp.hu

 


Zenepavilon

A vasútállomás előtti téren 1994-ben épült a Millennium park, melynek központi terén állították fel a zenepavilont. A pavilonban Varga Imre szobrászművész Kálmán Imre operettszerzőt ábrázoló alkotása fogadja a látogatókat.

8600, Siófok, Millennium park

 


Rózsakert

Közvetlenül a tó partján terül el a Rózsa-liget. A virágágyások és a rózsabokrok sokszínűsége, az óriás platánok adta árny, a tó vize paradicsomi atmoszférát teremt.

8600, Siófok, Siófok, Rózsakert

 


Kálmán Imre Emlékház

„E házból indult a világhír felé Kálmán Imre (1882. X. 24.) a Csárdáskirálynő halhatatlan melódiáinak szerzője.” Kálmán Imre születésének 105. évfordulója alkalmából 1987. október 22-én múzeum nyílt Siófokon, a szülőházában. A világhírű operettkomponista ugyanis itt látta meg a napvilágot 1882. október 24-én.

+36 84 311 287
8600, Siófok, Kálmán Imre sétány 5.
https://kalmanimreemlekhaz.blog.hu/
emlekhaz.kalman.imre@gmail.com

 

Menu