Vasárnap ingyen

Ingyenes vasárnap

Ingyenes vasárnap

Minden kedves Vendégünknek, akik hétfő éjszaka szállodánkban megszállnak, a vasárnap éjszakát ingyen adjuk!

Ez az akció kizárólag szobában, portai áron történt foglalásoknál érvényes, más egyéb csökkentett árú ajánlatoknál vagy utalványok felhasználásakor, nem vehető igénybe.

A kalkulációban a második éjszaka szállásdíját elengedjük de a kötelező reggeli költségét felszámoltuk. A megjelenített ajánlati ár már ezt is tartalmazza.

Elhelyezés: a Boutique Hotel egyik igen otthonos, franciaággyal felszerelt egyedi design szobájában vagy lakosztályában (különleges gerincpihentető gyógymatracok, telefon, sat-TV, minibár, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, második zár az ajtón, egyénileg szabályozható fűtés, ill. klíma, szobaszéf, fürdőköntös)

Az akció egész évben érvényes kivéve a június 1- augusztus 31-ig tartó időszakot, előzetes megrendeléssel. További kivételek az állami ünnepek és az őszi iskolai szünet időszaka, melyekre az akció nem vonatkozik.

Foglalási garancia:
A foglaláshoz 100% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti hitelkártyával vagy banki átutalással. A foglalást csak sikeres hitelkártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett banki előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.

Lemondási feltétel:
Foglalása nem módosítható, nem törölhető. A foglaláskor fizetett összeget a szálláshely nem téríti vissza.

A foglaláshoz írjon emailt a  janus@janushotel.hu   címre, adja meg az időpontot és amennyiben van még hely munkatársaink visszaigazolják a foglalását.

Vasárnap – hétfő (2 éj) foglalása esetén – kizárólag előzetes megrendeléssel és teljes előre fizetéssel foglalható!

 

Posted in Ajánlat.