SZÉP KÁRTYA elfogadas

otp_szep

Kedves Vendégünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy szállodánkban az alábbi bankok által kibocsájtott SZÉP kártyákkal is fizethet, közvetlenül a szállodában személyesen vagy előre is utalhat a következők szerint.

Előrefizetés esetén ha szükséges a banknak jelezni kell, hogy nem előlegről, hanem előrefizetésről szeretne rendelkezni (pl.: utalványok vagy szobafoglalási garancia kifizetése esetén).

 

OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártyáról történő előleg fizetéshez – amennyiben még nem regisztrált- a következő linken keresztül a kért adatokkal be kell lépnie:

https://magan.otpportalok.hu/regisztracio 

Ezt követően a bal oldali menüben a “Regisztráció” pontot kiválasztva regisztrálnia kell. Következő lépésként már regisztrált felhasználóként be kell lépnie az alábbi oldalon: 

https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/bejelentkezes

Innen lehet elküldeni az előleget szállodánk részére (Foglaló-/Előlegfizetés pont), melyet Janus Atrium Hotel néven találhat meg a szolgáltatók listáján.

 

MKB SZÉP kártya

MKB SZÉP kártyával történő fizetéshez küldje el nekünk a SZÉP kártya tulajdonosának nevét és a kártyaszám alatt található 3-5 jegyű azonosító számát. Ezt követően mi egy előengedélyeztetési tranzakciót kezdeményezünk interneten keresztül és elküldjük a jóváhagyáshoz szükséges adatokat e-mailben.

 

K&H SZÉP kártya

Előlegfizetés kezdeményezéséhez fel kell hívni a 06-(1/20/30/70) 335-3355 – ös számot és kiválasztani a 7-es menüpontot.

Itt az ügyintézőnek meg tudja adni a szállodánk azonosítóját (7000004154), nevét (Janus Boutique Hotel) és címét (8600 Siófok, Fő utca 93-96.), valamint kérni fogják az Ön adatait, a zsebet, a terhelendő összeget és megterhelik a SZÉP kártyát.

A kényelmes felhasználás érdekében a K&H Bank új funkcióval bővítette a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületét, így az új előlegfizetés funkcióval a kártyabirtokosoknak már online is lehetősége nyílik fizetést kezdeményezni egy elfogadóhely számára. Az elfogadóhely azonosítójának megadása után, az előleg kifizetéséhez csupán az alszámla kiválasztása és a tranzakció összegének megadása szükséges.

Posted in Ajánlat.