INGYENES UTAZÁS SIÓFOKRA

Hogy az utazás ne jelentsen gondot és külön költséget, minden kedves vendégünk utazási költségét mi fizetjük. Önnek csak előzetesen jelentkeznie kell erre az akcióra!

Érvényesség: március 14-től december 9-ig, kivéve a július 01-től augusztus 31-ig tartó főszezoni időszakot és a kiemelt ünnepeket.

Az akció minimum 2 éjszakás szobafoglalásnál vehető igénybe. Egyéb akciós szobaárak igénybevételekor és utalványok beváltásakor ez az akció nem alkalmazható, azokkal nem vonható össze. Az utazás kizárólag Magyarországon belül, vonaton ( II.o. jeggyel)  vagy buszon történhet. A jegyeket a vendégnek előzetesen meg kell vásárolnia. A szállodába való érkezéskor (fizetéskor) a jegyeket át kell adni és ezek értéke lefogyasztható (minibár fogyasztás, wellness szolgáltatások stb.). Az akcióban a Siófokra utazás költségeit vállaljuk át, a visszaútra ez nem vonatkozik. Retúr (oda-vissza) jegyek esetében a jegyek árának 50%-át számoljuk el. Ilyen módon annyi jegy számolható el, ahány vendég részére a szobafoglalás történt.

ingyen utazas siofok

Posted in Ajánlat.